A cookie-k használatát a beállítás link alatt módosíthatja.

Menü
Hungarian hu
English en

Hogyan kell tisztán tartani a garázskapu rendszert?

A garázskapu folyamatosan ki van téve az időjárási viszontagságoknak, napfénynek, esőnek. Ha tisztán tartjuk a garázskapu paneleket, jelentősen növelhetjük otthonunk esztétikai megjelenését, mivel igen nagy felületet tesz ki. A garázskapu garanciáját is elveszítheti, ha nem tartja megfelelően karban a szekcionált elemeket. Az olaj és zsír miatt, amik védik a garázskapu mozgó-forgó alkatrészeit, szennyeződések boríthatják be egy idő után, amitől jobb megszabadulni, ami garancia vesztéssel járhat.

Mikor érdemes megtisztítani a garázskapu rendszert?

Érdemes évente kétszer alaposan megtisztítani a garázskapu elemeket. Ha csapadékosabb környezetben található az ingatlan, akár kétszer ennyi időt is kell áldozni a karbantartásra, a páratartalom miatt. Ha pollen, olaj, zsír, por rakódott le a garázskapu nem kívánatos elemeire, érdemes mielőbb megtisztítani. Mivel a szennyeződés mechanikai meghibásodáshoz vezethet.

Milyen eszközökre van szükség a garázskapu rendszer megtisztításához?

·        Egy vödör víz

·        Szappannal, vagy mosogatószer

·        Tiszta vizes vízpermetező

·        Két pamut vagy mikroszálas rongy

·        Kesztyű

Fontos kesztyűt viselni takarítás közben, nehogy a szennyeződés, vagy az éles felületek kárt okozzanak az egészségében. Érdemes könnyen mosható ruhát húzni, amit nem sajnálna összepiszkolni.

Mi a menete a garázskapu megtisztításának?

·        Először keverje össze a vödörben levő vizet szappannal, vagy mosogató szerrel, utóbbiakból nem kell sokat használni.

·        Majd fújja le a garázskapu teljes felületét tiszta vízzel.

·        Majd óvatosan kezdje el tisztítani a garázskapu felületét a szappanos vízzel és a ronggyal. Érdemes körültekintően eljárni, nehogy megsértse a garázskapu felületét.

·        A garázskapu felületén maradt nedvességet törölje le egy tiszta, száraz ronggyal.

Ha a garázskapu ablakokkal lett szerelve, egyszerűen, akár egy normál ablakot, permetezze be ablaktisztítóval, majd törölje szárazra.

Mit nem szabad tenni a garázskapu tisztítása során?

·        Soha ne használjon nagynyomású mosót a takarításhoz

·        Ne használjon tömény, erős tisztítószert

·        Surolószert véletlenül se használjon a takarítás folyamán

Ha segítségre van szüksége a garázskapu karbantartás során, keresse szakképzett munkatársainkat elérhetőségeink egyikén! Kapunyitó - garázskapu meghajtások
Nincs megjeleníthető termék.