A cookie-k használatát a beállítás link alatt módosíthatja.

Menü
Hungarian hu
English en

Miért számít az esztétikum a kapunyitó esetében?

Az esztétika szerintünk minden háztulajdonos számára fontos.

Bár az elektromos kapunyitó megoldások beépítésének elsődleges fő oka a biztonság lesz, de minden bizonnyal azon is gondolkodik majd, hogy új elektromos kapuja hogyan fog mutatni ingatlanának kertjében, és mennyi hozzáadott értéket jelenthet ez, akár eladásnál.

Ebből a szempontból a dizájn megválasztása, a színek és a kivitelezés egyaránt fontos szerepet játszik.

A fentiek alapján nézzük meg részletesebben, mennyire számít az esztétikum, amikor elektromos kapunyitó rendszert telepít.

Otthona stílusához illő kapunyitó kiválasztása

Az automatizált elektromos kapuk elsősorban modern benyomást keltenek otthonában.

A választott elektromos kapunyitó pontos stílusától függően az Ön kapuja egyedi, részletekben gazdag megjelenést nyújt, amelyek nagyban javíthatják otthona esztétikai megjelenését.

Az első benyomás és az a bizonyos „wow” tényező már a tervezésél is fontos, érdemes többféle megoldást megtekinteni a döntés előtt. Ezzel lenyűgözhetjük a vendégeinket és a járókelőket is.

Az elektromos kapunyitó rendszerek telepíthetőek klasszikus, hagyományos és modern kivitelekhez is, a „csoda” a magától nyitó kapu biztosan meghozza a kívánt eredményt bármilyen típus esetében.

A távirányítók közül is számos típus közül választhatunk, aminek a stílusa leginkább megtetszik a piacon!

Ezért ne is aggódjon túl sokat amiatt, hogy milyen kinézetű lesz új kapuja – mert nem lesz hiánya lehetőségekből!

A legnehezebb feladat nem az adott kapunyitó motor kiválasztása lesz, hanem a kapu megtervezése, ami illeszkedik ingatlana megjelenéséhez.

A vaskapuk jellemzően jól passzolnak a hagyományos házakhoz, a kompozit kapuk a modernebb építésű házaknál mutatnak jól.

Az elektromos kapunyitó meghajtások viszont mindenképpen értéket képviselnek, egy független ingatlan ügynökség becslése szerint a rendszer kiépítése után a befektetett összeg 1250%-al haladja meg a költségeket. Az ingatlan összértékét pedig akár 5%-al is növelheti!

Az ingatlannál megállva első pillanattól fogva szembetűnik egy elektromos kapunyitó rendszer, ami különösen jó pont, ha értékesíteni szeretnénk.

Sőt a biztosító társaságok is kedvezményt biztosítanak egy elektromos kapunyitó meghajtás felszerelése esetén.

Ha szeretne Ön is elektromos kapunyitó rendszer felszereltetni otthonában, keressen minket elérhetőségeink egyikén!

Kapunyitó - garázskapu meghajtások
Nincs megjeleníthető termék.