A cookie-k használatát a beállítás link alatt módosíthatja.

Menü
Hungarian hu
English en
Ár:
201.990 Ft (159.047 Ft + ÁFA)
Menny.:db

BFT KIT/1 PHOBOS BT A40 ROLLN PRO szárnyaskapu egyszárnyú kapunyitó

Ár:
201.990 Ft (159.047 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 1347
Cikkszám: KIT 1 PHOBOS BT A40 PRO
Elérhetőség: Raktáron

Tökéletes egyszárnyú kapunyitó családi házakhoz

A ROLLN PRO termékek a német piacra készültek, alapból tartalmazza a speciális (SFR B) konzolt, aminek segítségével csavarozhatóvá válik a motor oszlop felőli konzolja. Villogóval szerelt fotocellát tartalmaz a csomag. A vezérlője digitális, nem analóg.

A meghajtásokat a talajszinttől legalább 30 cm magasan kell felszerelni! Ha ettől alacsonyabban kell a motort felszerelni akkor a BFT Kustos terméket ajánljuk.

A Bft rendszer biztosítja a maximális biztonságot és tökéletes a működést egyszárnyú kapunyitó rendszeréhez, függetlenül az időjárástól és a hőmérsékleti ingadozásoktól.

Elektromos zárra az egyszárnyú kapunyitó meghajtások esetében szükség van.

Az órás nyitási ciklus 20/óra. Forgáspont 15 cm mélyen ülő kapuszárnyig használható.

Családi házakhoz, 4-5 autós társasházakhoz egyszerűen telepíthető és programozható egyszárnyú kapunyitó. A teljes biztonság érdekében fotocella pár kiépítése javasolt! 24V-os egyszárnyú kapunyitó motor szett max. 500 kg kapusúlyig vagy 4 méter kapuszárnyig.

A ROLLN PRO típushoz használható a WiFi-s egység, a BFT B EBa amit termékeink közt megtalál.

Szett tartalma:

  • 1 db. PHOBOS BT A 40 24V. motor 1 db. THALIA digitális vezérlés integrált ugrókódos 64 memóriahelyes vevővel 1 db. THEA A.15 O .PF fotocellapár 2 db. MITTO B RCB 04 R1 négycsatornás ugrókódos távirányító 1 db. PHOBOS BT A25 leírás 1 db. THALIA leírás 1 db. Garanciapapír 2 db. Tartókonzol

Garancia: 2 év

   

Leírás

A BFT PHOBOS BT A40 PRO egyszárnyú kapunyitó rendszer családi házakhoz, vagy kisebb forgalmú társasházi beállóknál egyszerűen telepíthető és programozható. A 24 V kapunyitók is lassítanak a kapu végállásaihoz közeledve és érzékelik az esetleg akadályokat. A teljes biztonság érdekében fotocella pár kiépítése javasolt.

  • 24V-os kivitelek encoderrel vannak ellátva
  • Nyitási szögek: 124° 

A BFT termékre abban az esetben él a garancia, amennyiben a terméket BFT szerelők szerelik be.

 Az U-Link kompatibilis egyszárnyú kapunyitó motorok bővítőkártyával lehetővé teszik a kapumotor Bluetooth alapú adatátviteli rendszerén keresztül, későbbi karbantartási feladatainak elvégzését, a vezérlését. Elősegíti a telepítők rendszerkiépítését, amihez okostelefon vagy számítógép is elegendő.

 Optimális teljesítmény a 24V technológia segítségével. Lassítási sebesség beállítás, biztonságos működés. A 24 V-os egyszányú kapunyitó motorokhoz akkumulátor szett rendelhető, melynek segítségével a motor áramszünet esetén is üzemképes marad.

 Mikroprocesszor technológián alapuló intelligens nyomatékvezérlő rendszer. Az encoder segítségével a motor csak akkora nyomatékot fejt ki, amennyi a egyszárnyú kapunyitó mozgatásához szükséges, ezáltal sokkal biztonságosabb és gazdaságosabb a motor használata.
 Az ugrókódos egyszárnyú kapunyitó távirányítók minden jeladásnál más kódot használnak, így a kódokat nem lehet illetéktelenül lemásolni és kapunyitáshoz felhasználni. Használatuk ezáltal sokkal biztonságosabb, mint a fixkódos távirányítóké.


 Mikroprocesszoros technológián alapuló új kódrendszer, melynek segítségével bármikor kérhet egy plusz távirányítót. Mindig az első távirányító tanítja meg a további távirányítókat a helyes kódra, amelyet automatikusan ment a vevő az első használatkor. Mindez a legmagasabb szintű biztonság mellett történik a Rolling Code biztonságos átviteli rendszer használatának köszönhetően.

Paraméterek

Garancia: 2 év
U-Link Igen
Vezérlőegység Zara bt l2
Betáphálózat (V) 230V
Tápegység (V) 24 V
Felvett teljesítmény (W) 50 W
Végálláskapcsoló tipusa Mágneses
Lassítás Igen
Nyomatékvezérlő rendszer D-track
Zárás Mechanikus
Kioldás Van
Milyen használatra ajánljuk Közepesen intenzív, napi max. 15-20 nyitás
Hőmérséklet minimum -20 °c
Hőmérséklet maximum 55 °c
Védelmi fokozat lpx4
Motor súlya (kg) 7,7 kg
Feszültség (V) 24 V
Max. kapusúly (kg) 500 kg
Felhasználási terület Lakóházak
Löket hossz (mm) 400 mm
Max. nyitási szög (°) 124°
Max. kapu hossz (m) 4 m
Nyitási idő (mp) 20 mp
Max. 15 cm mélyen ülő kapuszárnyakig

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!