A cookie-k használatát a beállítás link alatt módosíthatja.

Menü

Multi color 4 csatornás UNIVERZÁLIS TÁVIRÁNYÍTÓ

Ár:
8.500 Ft
6.990 Ft (5.504 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 1.510 Ft
Kedvezmény: 18%
Szerezhető hűségpontok: 47
Gyártó cikkszám: Multi
Elérhetőség: 5 db raktáron
Gyártó: UNIVERZÁLIS
Cikkszám: Multi

Minden meghajtáshoz tökéletes választás

A különleges univerzális távirányító a piacon, képes akár 4 különböző garázskapu vagy kertkapu meghajtás működtetésére. Ez az hat színben választható designos távirányító, elegáns kiegészítő kelléke a mindennapi kényelem biztosításához.

Az Ön ízléséhez legmegfelelőbb színt, kérem ne felejtse el kiválasztani!

Kapható választék:
Szín:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Egyszerűen használható, bőr hatású, designos kialakítású univerzális távirányító, melyet könnyedén 6 lépében programozhat. 

A formatervezés révén könnyen ráakaszthatja akár a kulcstartójára is a távirányítóhoz járó kulcstartóval. Multi color 4 csatornás UNIVERZÁLIS TÁVIRÁNYÍTÓ, melynek nyomógombjaival négy különböző meghajtást állíthat be 280 MHz - 868 MHz sávszélességű garázskapu,- kertkapu, és kiskapunyitó használata során.

A távirányítók egységesítése miatt kisebb esélye lesz a távirányítók elvesztésére vagy ismeretlen helyen való tárolására, így kevesebb a gond és az idegeskedés. A külseje igényesen van kialakítva, a törhetetlenség figyelembe vételével. 

Multi color 4 csatornás univerzális távirányítóval nagyon egyszerűen és gyorsan másolhatja a meglévő távirányítóit. Azonnal működik a másolást követően és fix vagy ugrókódokat is megtaníthat a távirányítónak. Meghajtás függvényében az ugrókód másolásvédelemet biztosít.

Kompatibilis:

  • 280 MHz-en működő fix vagy ugrókódos távirányítók
  • 868 MHz-en működő ugrókódos távirányító (pl.: Beninca) 
  • Képes a frekvenciákat közvetlenül a távirányítóról másolni
  • Hangjelzés a gomb megnyomásakor

A távirányítók gyárilag kód nélküli állapotban vannak, nem tartalmaznak semmilyen kódot. A programozásukhoz egy működő távirányítóra van szükség, ami kompatibilis Multi color 4 csatornás UNIVERZÁLIS TÁVIRÁNYÍTÓ-val, melyet a leírásban megtalál. A kód másolásához vagy originál (gyári) távirányítóra vagy originál vevőre van szükség. A másolt és utángyártott távirányítók illetve vevők esetén nem garantált a kódmásolás sikeressége.

Garancia: 1 év
Gombok száma 4 db
Frekvencia 280-868 MHz
Kódolás Fix
Ugrókódos
Tartozék Elem és kulcstartó
Elem típusa CR2032 lítium elem
Garancia 1 év

Keresés