A cookie-k használatát a beállítás link alatt módosíthatja.

Menü
Hungarian hu
English en
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Splendid GARÁZSKAPUK

Hőszigetelés

A Splendid garázskapuk legnagyobb előnye, hogy összetételének köszönhetően az egyik legjobb a hő áteresztési tulajdonsága, a felületre vetítve csak 0,5 W/m2K.

A légzárás

A panelek az egyik legjobb tulajdonságú anyaggal poliuretánnal vannak kitöltve, mely egy zárt cellás műanyag, nagyon nagy biztonsággal lehet használni, a mindennapjainkban is előfordul pl. bútorokban. A panelek találkozásánál a nagyon magas minőségű tömítő anyagoknak is köszönhetően szinte tökéletes a zárás, ezért kiválóan ellenállnak a a párának, bogaraknak, élősködőknek, és maximálisan kizárják a nedvességet is.

Felület

A poliuretán körbeölelő galvanizált acéllemezt két rétegben borítjuk le, az első festék egy speciális alapfesték, ami nagyfokú védelmet ad a lemeznek, a második réteg, pedig egy jó hőszigetelő képességű poliészter fedőfesték. A szivárvány szinte minden színéből választhat, de fő színein a fehér, aranytölgy, dió, de a RAL színskála bármelyik színét választhatja.

Biztonság

A lakossági kapuinkat ujjbecsípődés védelem, mert nekünk is a család az egyik legfontosabb. Hogy hogyan védheti meg igazán családját, kérdezze értékesítőnket készséggel válaszolnak Önnek.