A cookie-k használatát a beállítás link alatt módosíthatja.

Menü

Kaputechnika szolgáltatásaink

     Ingyenes felmérés, szaktanácsadás, tervezés

Tálcán kínáljuk szakértelmünket gyors reakcióidővel, legyen az kaputechnika termék, garázskapu,- kertkapu automatika kivitelezés vagy szervizelés. Ha már kész vagy félig kész az ingatlan, akkor az időpont egyeztetést követően kimegyünk a helyszínre és átbeszéljük az igényeket, a megoldási lehetőségeket. Segítünk! Elmondjuk, hogy mire érdemes ügyelni az építkezés során, ha garázskaput vagy kertkapunyitót szeretne. 

----

     Ajánlatkérés

Az ajánlatkérés szorosan összefügg a felméréssel és tervezéssel. Minden esetben pontos árajánlatot adunk Önnek, legyen szó akár egyedi kaputechnikai megoldásról, kérje kötelezettségmentes ajánlatunkat online.

 • Gyors reakcióidő
 • Pontos felmérés, tanácsadás
 • Tervezés
 • Garancia vállalás

----

     Kivitelezés, telepítés

A garázskapu beszerelése előtt rendkívül fontos az ideális feltételeket megteremteni, hogy hosszú ideig hibátlanul és megbízhatóan működjön kapuja. 

A telepítés előtt ügyeljen az alábbi javasolatokra:

 • A garázskapu a nyílás mögé, a belső falsíkra van szerelve, így lényeges, hogy az áthidaló és a belső falsík vakolt és teljesen függőleges kialakítású legyen, huplik és egyenetlenségek nélkül
 • A kapu külső felületén lefolyó esővizet a kaputól el kell vezetni, mivel a garázskapu nem képez vízzáró felületet
 • Amennyiben a garázskaput nem a véglegesen leburkolt aljzatra szereljük, fontos, hogy a nyílás mindkét oldalán jól láthatóan a méter szint ki legyen jelölve, mert ehhez kell beszereléskor beállítani a garázskaput a szerelőknek
 • A végleges aljzat, melyre a garázskapu záródni fog teljesen vízszintes és egysíkú legyen
 • A garázs belső falfelületének azon a részén, ahová a garázskaput szereljük és rögzítjük, a falszerkezetnek tömör falfelülettel kell bírnia. 
 • Garázskapu szerelésnél a vízszintesen futó vasalatokat a mennyezethez kell rögzíteni. Gipszkarton (vagy) álmennyezet esetén, a mennyezet feletti részen kell a kaput rögzíteni
 • A garázskaput mozgató meghajtás elektromos 230V – 400V betápjának a kiépítése
 • A garázsban a megfelelő munkavégzéshez helyet kell biztosítania a megrendelőnek a garázs nyílástól befelé legalább 3,5 méterig 

----

     Karbantartás, szerviz 

A kaputechnikai termékeket és alkatrészeket hosszú élettartamra, 15-20 év működésre terveztek, azonban az alkatrészei az intenzív használat során kophatnak. A karbantartás alkalmával tapasztalt szakembereink a kifogástalan működés érdekében átvizsgálják rendszerét, készülékét. Érdemes évente egy előre leegyeztetett időpontban ellenőriztetni a kapu állapotát. 

Mit nyújtunk Önnek kapuautomatika szerviz szolgáltatásunk során?

 • A helyszínre kiérkező kollégáink mindent megtesznek, hogy minél hamarabb megkezdjék a hiba okának felderítését és megszűntetését
 • Bármely kapu szervizelését, karbantartását vállaljuk, akár cégünk szerelte, telepítette azt vagy sem
 • A szerviz igényének bejelentésétől számított 48 órán belül megkezdjük a hiba elhárítását
 • Felár ellenében sürgősséggel és munkaidőn kívül is rendelkezésre állunk

A karbantartási díjak nem tartalmazzák a kiszállási díjat és az esetlegesen cserélendő vagy felhasznált anyagok költségét.

Meghibásodott kapu szervizelése megfelelő működés érdekében képzett szakembert igényel. Hibabejelentés +36-30-444-1555 telefonszámon vagy írjon e-mailt az info@sdcs.hu email címre. Kaputechnika szerviz díjakkal kapcsolatosan, kérjük érdeklődjön telefonon!

----

     Házhoz szállítás

Háztól-házig történő biztonságos szállítást biztosítunk vásárlóink számára. Minőségi termékek, szolgáltatások, 14 napos pénz visszafizetési garancia. Webáruházunk az ingyenes szállítási promócióval megjelölt termékeket díjmentesen szállítja házhoz. Több tételes rendelés esetén a szállítási költség a rendelés végösszegétől függ. Budapesten és országosan csomagját a GLS futárszolgálat Magyarország egyik vezető csomag szolgáltató munkatársai fogják kiszállítani Önnek. Szállítási idő Magyarországon várhatóan 2-5 munkanap.

Kapuautomatika termék kínálat, telepítés, szervizelés
Nincs megjeleníthető termék.

Keresés