A cookie-k használatát a beállítás link alatt módosíthatja.

Menü
Hungarian hu
English en
Ár:
7.590 Ft (5.976 Ft + ÁFA)
Menny.:db

WHY EVO NEW UNIVERZÁLIS kapunyitó, garázskapu TÁVIRÁNYÍTÓ

Ár:
7.590 Ft (5.976 Ft + ÁFA)
Kapható választék:
Szín:
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 51
Gyártó cikkszám: 47910
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó: UNIVERZÁLIS
Cikkszám: 47910

Miért, mert Number one

Ez a kapunyitó, garázskapu távirányító a első igazán univerzális távirányító a piacon, képes akár négy különböző garázskapu vagy kertkapu meghajtás működtetésére. Ez a formatervezett vékony kapunyitó, garázskapu távirányító nem foglal sok helyet, kisebb mint egy névjegykártya. 

Kérem ne felejtse el kiválasztani a színt!

Leírás és Paraméterek

A kialakítása révén könnyen ráakaszthatja akár a kulcstartójára is a távirányítóhoz járó kulcstartóval vagy egy opcionálisan rendelhető csipesszel a kocsija napellenzőjére vagy övére rakhatja. A WHY EVO a legtöbb nagy márkával kompatibilis és HomeLink® rendszerrel is használható. Akár négy különböző márkát is taníthat a  négy különböző gombra. A kapunyitó, garázskapu távirányító egységesítése miatt kisebb esélye lesz a távirányítók elvesztésére vagy ismeretlen helyen való tárolására, így kevesebb a gond és az idegeskedés. A külseje igényesen van kialakítva, a törhetetlenség figyelembe vételével. 

A WHY EVO-val nagyon egyszerűen és gyorsan másolhatja a meglévő kapunyitó, garázskapu távirányító modelljeit. Azonnal működik a másolás után, és fix vagy ugrókódokat is megtaníthat a távirányítónak. 

Kompatibilis:

  • 433.92 MHz-en működő fix vagy ugrókódos kapunyitó, garázskapu távirányító
  • 868,8 MHz-en működő ugrókódos távirányító (pl.: Beninca) 
  • Képes a frekvenciákat köznetlenül a kapunyitó, garázskapu távirányító modellről másolni
  • Hangjelzés a gomb megnyomásakor

A kapunyitó, garázskapu távirányító gyárilag kód nélküli állapotban vannak, nem tartalmaznak semmilyen kódot. A programozásukhoz egy működő távirányítóra van szükség, ami kompatibilis az WHY EVO-val (ezt a csatolt dokumentumoknál megtekintheti. A kód másolásához vagy originál (gyári) távirányítóra vagy originál vevőre van szükség. A másolt és utángyártott távirányítók illetve vevők esetén nem garantált a kódmásolás sikeressége.

Garancia: 1 év
Gombok száma 4 db
Frekvencia 433,92-868,8 MHz
Kódolás Fix
Ugrókódos
HomeLink® kompatibilis Igen
Tartozék Elem és kulcstartó
Led színe Fehér-kék
Elem típusa CR2032 lítium elem
Mérete 41*51*10,5 mm