A cookie-k használatát a beállítás link alatt módosíthatja.

Menü

WHY EVO UNIVERZÁLIS TÁVIRÁNYÍTÓ 5.0

Ár:
6.900 Ft (5.433 Ft + ÁFA)
Szerezhető hűségpontok: 47
Gyártó cikkszám: 47911
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó: UNIVERZÁLIS
Cikkszám: 47911

Az egyik legszélesebb frekvencia spektrumot lefedő univerzális távirányító

A fiatalos és színes megjelenésével mindenkinek el nyeri a tetszését, és a távirányító körül futó gumicsíknak köszönhetően nagyon strapabíró. A gyári távirányítók nagy részét ki lehet váltani vele a 280-868 MHz-es tartományban.

Kérem ne felejtse el kiválasztani a színt!

Kapható választék:
Szín:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A kialakítása révén könnyen ráakaszthatja akár a kulcstartójára is a távirányítóhoz járó kulcstartóval. A WHY EVO háza jó minőségű műanyagból alakították ki, melyet egy nagyon rugalmas gumi ölel körbe, ezáltal nagyon strapabíró és hosszú élettartamú, a távirányító leejtése esetén sokkal kisebb a sérülés lehetősége. A WHY EVO a legtöbb nagy márkával kompatibilis és könnyen tanítható. A négy különböző márkát is taníthat a gombokra, így kisebb esélye lesz a távirányítók elvesztésére vagy ismeretlen helyen való tárolására, mert egyesítheti távirányítóit. A gyártás során nagy figyelmet szenteltek a jó minőségű alapanyagokra, ez egy hosszú élettartamú távirányítót eredményezett. A WHY EVO nagy előnye, hogy a meghajtó motor megbontása nélkül is programozható, és 2500 különböző típusú távirányítót helyettesíthet.

A WHY EVO-val nagyon egyszerűen és gyorsan másolhatja a meglévő távirányítóit. Azonnal működik a másolás után, és fix vagy ugrókódokat is megtaníthat a távirányítónak. 

Kompatibilis:

  • 315 MHz-en működő fixkódos távirányítók
  • 433.92 MHz-en működő fix vagy ugrókódos távirányítók
  • 868,8 MHz-en működő ugrókódos távirányító (pl.: Beninca) 
  • Képes a frekvenciákat köznetlenül a távirányítóról másolni
  • A gombokon lévő dombornyomás a látássérülteknek is segít

A távirányítók gyárilag kód nélküli állapotban vannak, nem tartalmaznak semmilyen kódot. A programozásukhoz egy működő távirányítóra  van szükség, ami kompatibilis az WHY EVO-val (ezt a csatolt dokumentumoknál megtekintheti). A kód másolásához vagy originál (gyári) távirányítóra vagy originál vevőre van szükség. A másolt és utángyártott távirányítók illetve vevők esetén nem garantált a kódmásolás sikeressége.

Garancia: 1 év
Gombok száma 4 db
Frekvencia 280-868,8 MHz
Kódolás Fix
Ugrókódos
Tartozék Elem és kulcstartó
Led színe Zöld
Elem típusa CR2032 lítium elem
Mérete 41*51*10,5 mm
Súly 150 g

Keresés